RB Digital

Adgang
Adgang hjemmefra
Magasiner online
RB Digital (tidl. Zinio) giver adgang til et stort antal engelsksprogede e-magasiner. Udvalget består både af populære ”bladre-magasiner” og hardcore fagtidsskrifter og spænder bredt fra The Economist og Popular Science til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living og Rolling Stone.
 
• Bibliotekspakken består af 343 af de mest populære magasiner.
• Nyeste udgave af et magasin udkommer på RB digital samtidig med den trykte version.
• Der er ikke loft på antal af udlån. Læs så mange du har lyst til.
 
Vejledning:

Kan benyttes hjemmefra, hvis du bor i Furesø Kommune og er registreret som låner på Furesø Bibliotek.

Få adgang via dit biblioteks hjemmeside eller hjemmefra. Der er fri adgang fra biblioteker med abonnement. Hjemmefra logger man ind med CPR-nr. og pinkode. Find det magasin du gerne vil læse og gå til checkout. For at vælge magasinet og efterfølgende læse det på PC eller en mobil enhed, skal man oprette en profil. Profilen er en mailadresse og et password. Efter login kan magasinet læses direkte på skærmen. Samme login skal bruges, hvis man også vil læse eller downloade de valgte magasiner til en mobil enhed.
 
Sådan læser du dine magasiner offline via mobile Apps
• RB digital fungerer på en lang række mobile enheder ved at downloade app´en ”rbdigital". Har man tidligere benyttet Zinios app er det nødvendigt at hente den nye app. Det er den tidligere oprettede konto, som bruges som login.
• Man skal være online mens tidsskrifterne hentes, men efterfølgende kan de læses offline.
• Følgende kan bruges: PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Kindle Fire/Fire HD, Nook HD/HD+, Windows 8 og Blackberry Playbook.
 

OBS. Nyhed: Der er p.t. også mulighed for, at låne lydbøger i RB digital appen. Lydbogstitlerne kan ikke ses i webudgangen af RBdigital. Udvalget består af ca. 3500 titler, primært skønlitteratur, og de fleste kan lånes uden udlånsbegrænsning. En meget lille del, som er helt nye titler, kan der forekomme kø på. Titlerne er i første omgang valgt så der ikke er overlap med eReolen Global. Komplet titelliste kan findes ved at browse i titlerne i RBdigital appen.