Læsesporet
Læsesporet

På sporet af læseglæden med Læsesporet for familier

20.01.21
På Læsesporet finder I ideer, inspiration, læsekoncepter og viden om læsning, så læseglæden hos børn og unge kan styrkes.

Bibliotekernes Læsespor bidrager med ideer og viden om læsning til både for forældre og fagprofessionelle. Sådan at de har de bedste forudsætninger for at støtte op om  børns læsekompetencer og ikke mindst læselyst. 

Se her et lille udpluk af ideer I kan lave i jeres familie. Find mere på læsesporet.dk

Læsedysten

Læsedysten

For familier med børn 6-9 år.

Læsedysten er nem at gå til. Det betyder ikke betyder noget, hvad og hvor meget I læser, men mere hvor og hvordan I læser. Med et print af Læsedysten, en blyant ved hånden og et lille udvalg af bøger, kan I med nogle sjove lege styrke dine børns interesse for bøger og læsning. F.eks. 'Tæl hvor mange bøger, I har i jeres hjem' og 'Læs mens du står på hovedet', 'Byg en bog i Lego'  'Læs godnathistorie for din mor eller far".

Læseforældrespillet

Læseforældrespillet

For børn i 4. - 6. klasse og deres forældre

Læseforældrespillet er et hyggeligt og sjovt spil, som hele familien kan samles om. Spillet giver viden, inspiration og udfordrer deltagerne på litteraturen, men uden det bliver for svært. Læs hvordan I gør og print spilleplade på Læsesporet.

 

Læs mere på Læsesporet