Efterårets program

Efterårets program for voksne

10.08.23
Hent programmet på dit lokale bibliotek

Velkommen til en efterårssæson hvor vi i forskellige fællesskaber mødes om alt fra strikning og fællessang, højtlæsning og forfattermøder til inspirerende og oplysende foredrag og debatter.
I oktober har vi fornøjelsen at præsentere romanforfatter Annette Bjergfeldt der er på banen med en spritny eventyrlig roman.

Kim Blæsbjerg kommer forbi i november måned og taler om sin anmelderroste roman ‘De bedste familier’ om Cheminova-skandalen. Hvis du er interesseret i at vide mere om en af tidens allermest læste forfattere, giver litteraturkritiker Matthias Dressler-Bredsdorff
en fornem introduktion til Annie Ernaux.

På tre interessante Klimacaféer kan du debattere Furesø Klimaplan med byrådspolitikere og andre borgere. Hør Malene Lei Raben fortælle om hvordan hendes liv ændrede sig, da hun blev et havemenneske, og mød Hanne Sindbæk som i bogen ’August og Marie’ har bragt videnskabsparret August og Marie Krogh frem i lyset. Du kan også få et drys musikalsk magi under Danni Travns foredrag ”Magi i luften”, der tager os tilbage til den populære 80’er musik.

Med baggrund i Furesø Bibliotekerne og Immigrantmuseets fælles projekt Indtryk, aftryk, udtryk om danskjødisk kultur og identitet, byder vi på to spændende foredrag med henholdsvis Hanne Foighel og Klaus Rothstein, samt et fyraftensmøde med forfatter Anita Furu. 

Vi glæder os til at mødes i efteråret til arrangementer og i det daglige liv på biblioteket. 

Se programmet her