Ung mand ved computer
Snydt i spil

Et klik kan ændre alt

25.09.20
Undgå at blive snydt

Danskernes hverdag bliver mere og mere digital. Vi lægger madvarer i en virtuel indkøbskurv, børnene spiller online, og vi bruger de sociale medier dagligt. Men den digitale adfærd går også hånd i hånd med risiko for digital svindel, og de digitale svindlere bliver dygtigere og dygtigere til at franarre os vigtige og personlige oplysninger. Kampagnen skal ruste familier til at lære deres børns digitale liv bedre at kende og derigennem blive bedre til at lære deres børn om digital sikkerhed. 

Vi klikker, når vi laver mad, ser fjernsyn, mens vi taler med en ven eller har et øje på ungerne. Vi er nemme at fange på det forkerte ben. Det ved svindlerne, og derfor bliver vi en gang imellem snydt på nettet. Bliv klogere på, hvordan du lærer at spotte de digitale fælder – og undgår svindel på https://sikkerdigital.dk/borger/etklik

Kampagnen ”Et klik kan ændre alt” er er udarbejdet Digitaliseringsstyrelsen, KL og Danske Regioner. Center for Cybersikkerhed, Erhvervsstyrelsen, Sundhedsdatastyrelsen og Justitsministeriet bidrager også.

 


 

https://sikkerdigital.dk/borger/etklik