Program for voksne 2021
Program for voksne 2021

Forårsprogram voksne

05.01.21
Mod lysere tider

Velkommen til en sæson, som vi lyser op med besøg af både kendte og lokalkendte forfattere, faglige foredrag og et par quizzer, mens vi ser frem til en sommerudgave af festivalen Lun på Ord – som altid på Værløse Bibliotek og i Galaksen.

Til de litteraturinteresserede har vi inviteret Dy Plambeck til en samtale om sin prisbelønnede, vilde og stærke roman ‘Til min søster’. Anne Lise Marstrand-Jørgensen er aktuel med ’Margrete 1’, en fremragende historisk biografisk roman om dronningen, der samlede Norden, og forfatteren Jonas Bengtsson tager os med til en rå virkelighed i Københavns Nordvestkvarter i romanen ‘Fra blokken’ om tre barndomsvenner, der trods deres forskellige livsbaner stadig rummer en god portion Nordvest i hjertet.

Retter vi blikket mod vores eget lokalområde, kan I møde romandebutanten Helle Katrine Møller, Marianne Joensen, aktuel med sin tredje roman samt digteren Jesper B. Korndal til kortere fyraftensmøder.

I tre forskellige foredrag kommer vi tættere på en forståelse af hjernen. Henning Kirk fortæller godt nyt om aldrende hjerner, ernæringskonsulent Martin Kreutzer giver viden om den velsmurte hjerne, og hos stresslæge Trine Rønnov får du gode råd til at opnå ro og nærhed i hverdagen.

COVID-19 er ikke forsvundet fra vores liv i dette forår heller. Derfor planlægger vi at gennemføre vores arrangementer med forsvarlig afstand, uden pauser og med færre deltagere for fortsat at kunne byde på oplevelser med kultur, ny viden og inspiration til livet.

Se hele programmet som pdf herunder eller gå direkte til billetbestilling under "arrangementer".

Hjerteligt velkommen på Furesø Biblioteker