Forårsprogrammet er kommet!

10.01.23
Med et væld af spændende arrangementer for både børn og voksne

Der er forår i luften...Snart, i hver fald. Og mens vi venter på det rigtige forår, byder vi indenfor til spændende litteraturmøder, foredrag, musik og ikke mindst til Bibliotekernes Verdensmålsuge i uge 17.

Tove Ditlevsen oplever i disse år en ny storhedstid – også internationalt. Forfatter Jens Andersen tegner i sin anmelderroste biografi ’Ditlevsen’ et nuanceret portræt af en elsket forfatter. Glæd dig til at høre ham fortælle om arbejdet med at finde de nye kilder, der danner baggrund for bogen. 

Musiker Benjamin Koppel bragede i sensommeren igennem lydmuren med sin debutroman ’Annas sang’. Et fint portræt af Hannah, der som eneste pige i den jødiske familie Koppelman er oppe imod stærke traditioner. 

Har du et bankende rejsehjerte, er foredraget om Bæredygtige eventyr noget for dig. Rejsejournalist Parastou Booyash har skrevet Danmarks første guide til bæredygtige rejser kloden rundt.

’Sommerfugledalen’ er en koncert bygget over Inger Christensens digt af samme navn. Komponisten Stine Michel kan opleves på scenen med bl.a. Henrik Goldschmidt som gæstesolist. Vi er også glade for igen at byde velkommen til Katrine Muff Enevoldsen. Hun måtte aflyse i efteråret, men nu er hun klar til forårsfællessang sammen med os.

Endelig er hele uge 17 dedikeret Bibliotekernes Verdensmål. Den nationale kampagne sætter fokus på FNs 17 Verdensmål. Hent det særlige program på biblioteket fra ca. 1. marts.

Du kan hente vores Forårsprogram på et af vores biblioteker allerede i næste uge (uge 3), og du kan allerede nu sikre dig billet til de fleste arrangementer ved at finde dem her på siden under arrangementer.   

For de yngste

For de helt små er der ’Fars Legestue’ hvor fædre kan komme med deres barn og hygge med andre fædre. En af gangene kan I være med til Babyrytmik og få en hyggelig stund med masser af musik, leg og bevægelse. 
Mødrene skal selvfølgelig ikke snydes, så der vil også være babyrytmik, hvor alle barslende forældre kan få inspiration til at stimulere barnets sanser. 

Mange børn synes indimellem at deres forældre er de mest pinlige der findes. Men bare roligt, det er kun indtil de har mødt ’Verdens Pinligste far’, der kommer på besøg på Farum Bibliotek. 

Arrangementer med dyr er populære, og derfor er vi glade for at kunne byde jer indenfor i vinterferien til et fascinerende og lærerigt arrangement med Birdnerd der komme med rigtig levende dyr og spændende historier.
Som altid vil der være mulighed for at være kreativ i nogle af vores workshops eller hygge sig med gode film. 

Se det samlede program her