Frivillige lektiehjælpere søges

27.04.23
Til nystartet lektiecafe på Værløse Bibliotek

Værløse mangler en frivillig lektiecafe. Et sted hvor man som barn eller ung kan komme og få hjælp til lektierne, uden at stå i kø sammen med de andre i klassen. Vi vil være med til at sikre, at vores skolebørn får et alternativt tilbud som supplement til undervisningen.

Vi er derfor nogle lærere og pædagoger fra Værløse, der har undersøgt mulighederne for at opstarte en lektiecafe.

Værløse Bibliotek har været så venlige at stille lokaler, kaffe og kage til rådighed og Dansk Flygtningehjælp bidrager med det administrative. Cafeen kommer til at tilbyde lektiehjælp i alle boglige fag, i et roligt miljø, hvor der er plads til spørgsmål på alle niveauer og god tid til individuel hjælp.

Vi mangler dig

Tilbage er nu det vigtigste: Vi mangler et hold af frivillige, der vil støtte op omkring lektiecafeen. Hvad enten du kommer med en baggrund som lærer, pædagog, pensionist eller forældre, har vi brug for dig.
Eneste krav er, at du ligesom os nyder at arbejde tæt sammen med børn og unge, har god forståelse for indholdet i et eller flere af skolens fag dansk, matematik, engelsk eller lignende; samt lyst og evne til at formidle teori og tilgang til det at løse opgaver.

Vi vil være på Værløse Bibliotek i børneafdelingen hver mandag fra kl. 15.30-17.00.

Som frivillig vil du via e-boks få tilsendt en anmodning om en ren børneattest, og du vil kunne starte umiddelbart efter. Hvis det er noget du er interesseret i, er du meget velkommen til at skrive til: michael.schoenning@gmail.com