Furesø Bibliotek og Borgerservice søger kollega

28.07.22
Se om det er noget for dig her

Furesø Bibliotek og Borgerservice søger kollega til ekspeditionen

Er du glad for- og dygtig til borgerbetjening? Så er det måske lige dig vi mangler. Vi er et velbesøgt og indbydende hus med mange aktiviteter, så du skal trives med en til tider travl hverdag med flere forskellige opgaver, og være god til at se det positive i udfordringerne.

Dine arbejdsopgaver bliver primært:

Ekspedition af personlige henvendelser i Borgerservice på Farum Bibliotek – hjælp til digital selvbetjening via diverse selvbetjeningsløsninger samt udstedelse af pas, NemID og MitID, som du vil modtage grundig oplæring i. Borgerbetjening i forhold til biblioteksopgaver på Farum og Værløse Bibliotek samt praktiske opgaver med håndtering af biblioteksmateriale såsom sortering, fjernlånsmodtagelse og diverse ad hoc-opgaver. Med andre ord, du har sans for at betjene borgerne i fronten og trives med praktisk arbejde, og den tætte borgerkontakt hver dag.


Faglige og personlige kvalifikationer

  • Du har stærke digitale kompetencer og er god til at vejlede og er serviceminded i samarbejdet med borgerne omkring opgaveløsningen.
  • Du har med fordel kendskab til nogle af de relevante fagsystemer vi benytter, herunder f.eks. Acadre, NemID, MitID samt Cicero.
  • Du behersker engelsk da nogle borgerhenvendelser foregår på engelsk.
  • Du er imødekommende, optimistisk og fleksibel i din tilgang til opgaveløsningen, vagtdækningen og i forholdet til dine kolleger.

Se hele stillingsopslaget her