Sammen om Lun på Ord

10.12.19
Lun på Ord arbejder med temaet Sammen - samme hold- holde sammen - sammenhold. 

Se hele programmet her eller hent et trykt eksemplar på biblioteket

At danse holder beviseligt hjernen i swing at danse og humøret oppe. For at åbne lørdagen med en fest skal vi alle sammen danse dagen i gang og til at føre an kommer danseinstruktøren Thomas Evers Poulsen, der er Vild med Dans. Ordkunstneren Anders Matthesen har siden sin debut som standupkomiker i 1993 væltet ord og pointer af sig. Han skaber, skriver og opfører alt selv. Senest i biografsuccesen “Ternet Ninja”, hvor han selv har lagt alle stemmerne undtaget Jessica Eberfrø og Aske. Han kommer på scenen og er på slap line og kan nok ikke holdes i kort snor, når han besvarer spørgsmål fra 6.C på Solvangsskolen og måske endda fra publikum. 

Professor i astrofysik Anja C. Andersen leder forskningsenheden “Cosmic Dust” ved Dark Cosmology under Niels Bohn Instituttet og har blandt andet skrevet bøgerne “En lille bog om universet” og senest “En lille bog om månen”. Nyd et forståeligt foredrag, når hun ukompliceret formidler sin forskning i universets stjernestøv, der er vores alle sammens byggemateriale. De tre friske fyre fra teatertruppen Specialklassen laver improvisationsteater med stikord fra salen. Hold hjernen i swing og få et godt grin.

Op på lakridserne, lær om lakrids og brug smagsløgene. Lakridsfestivalen præsenterer: ”Lakridsroden til alt godt”. Eva Vedel, arrangør af Lakridsfestivalen og Furesø Picnicfestival byder på lakridssmagning. Hun sætter ord på lakridsen og dens historie.

Forestillingen “Skide fuld af historier” som Galaksen og Christianshavns Beboerhus præsenterer sammen er en hjemløse cabaret med virkelige historier fortalt af ægte mennesker.