Et skilt der annoncerer åbning
Åbning

Sommeråbning 2020

06.07.20
Nu kan du også komme ind via hovedindgangen til Værløse Bibliotek & Borgerservice

Værløse og Farum Bibliotek har åbent i den normale betjente åbningstid. Der vil altså ikke være selvbetjent åbent i et godt stykke tid frem. Der er tale om midlertidige åbningstider, der sandsynligvis vil vare hele sommeren. Åbningstiderne er følgende:

  • Farum Bibliotek: Mandag til fredag kl. 10-18. Lukket lørdag.
  • Værløse Bibliotek: Mandag kl. 14-18, tirsdag og onsdag kl. 10-14, torsdag kl. 14-18 og fredag kl. 10-14. Lørdag lukket. 
  • Hareskov Bibliotek vil fortsat være lukket, fordi det er et ubemandet bibliotek. Lånere i Hareskov henvises til at benytte Værløse Bibliotek, hvor de også kan afhente reserveringer. Vi beklager, de gener, det giver for jer, der bor i Hareskov. Se retningslinjerne som ligger til grund for denne beslutning her

Du kan bruge biblioteket i Farum og Værløse, stort set som du plejer. For at minimere coronasmittefare er legetøjet fjernet, og der er kun åbent med personale - dvs. ingen selvbetjente åbningstider.

Ændrede åbningstider i uge 34 og 35: En større it omlægning i Farum Kulturhus betyder, at Farum Bibliotek holder lukket mandag 17. august til og med onsdag 19. august. Til gengæld holder Værløse Bibliotek ekstra åbent, så åbningstiden den 17., 18. og 19. august er 10-18. En mindre omfattende omlægning får også betydning for Værløse Bibliotek, som er lukket onsdag 26. august.

Ingen borgerservice i Farum: På Farum Bibliotek kan vi desværre ikke tilbyde borgerservice hjælp til selvhjælp som fx hjælp til nemId. Vi henviser til Borgerservice i Værløse, hvor du skal bestille tid her http://furesoe.smartqueue.dk/

Vedrørende gebyrer: Frem til og med onsdag den 15. juli er der ingen gebyrer ved aflevering på materialer udlånt FØR corona. Herefter er gebyrpolitikken, som den plejer.

Vedr. eReolen og Filmstriben: Fra 1. juli vender vi tilbage til normalen med hensyn til antal lån på eReolen og Filmstriben - det vil sige max 3 film per måned, max 3 lydbøger og max 3 e-bøger.

Vedrørende bogposer: Så er denne ordning ophørt fra mandag den 15. juni. Kan du af helbredsmæssige årsager ikke komme på biblioteket selv, er du velkommen til at skrive eller ringe til os, så vil vi se om vi kan hjælpe dig og evt. bringe bøger hjem til dig. Skriv til bibliotek@furesoe.dk eller ring til 7235 4605.