Helle Vincentz

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Hareskov Kirkes Menighedshus
Skandrups Allé 34
3500 Værløse
Arrangører
Target
For alle
Foredrag & debat

Helle Vincentz

07.10.21
Forfatteraften

Vi har inviteret Helle Vincentz til at fortælle om sin nye erindringsroman ’Jorden under mig’. Heri åbner hun stærkt og rørende op for sin barndom på landet og sin fars selvmord med den efterfølgende skyld og skam.

Helle er vokset op på en gård på Sydsjælland i 1980’erne. Moren er skolelærer, faren er landmand. ”Helle forstår ikke alt, hvad der sker omkring hende. Men hun ved i hvert fald at statsministeren er ond. Det er ham, som er skyld i kartoffelkuren, som gør livet svært for landmændene. Far og mor skændes oftere og oftere, far bliver mere og mere underlig. Og en dag skyder han sig i sine forældres kælder.” 
 Da Helle Vincentzs mor også dør, begynder hun arbejdet med at konfrontere barndommens spøgelser og kommer på sporet af familiens dybeste hemmeligheder - og en uventet sandhed om sig selv. 

Helle Vincentz er uddannet journalist og cand.public med speciale i international politik fra Syddansk Universitet i Odense. Master of Human Rights fra Columbia University i New York. Hun debuterede i 2011 med thrilleren ’Den afrikanske jomfru’, der tager afsæt i shippingbranchen. En senere thrillerserie om Sofie Munk sætter lup på medicinalbranchen.

  • Hareskov Kirkes Menighedshus
  • Torsdag 7. oktober kl. 19
  • Gratis Billetter på furbib.dk fra 16. juli