Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
STIEN
Paltholmterasserne 1
3520 Farum
Arrangører
Target
For alle
Internet & undervisning

Livestreaming 5: Hvordan is og vand dannede Danmark

12.11.19
Hvordan is og vand dannede Danmark

Hvordan is og vand dannede Danmark af geofysiker David Lundbek Egholm og geolog Nicolaj Krog Larsen. Istiderne har tydeligt præget landskabet i Danmark. Hør hvornår og hvordan de danske smeltevandssletter og morænelandskaber blev skabt – og hvordan istiderne stadig har indflydelse på landskabets udvikling i dag.   

Fakta om foredraget

Niveauet er højt, og som deltager bliver du udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag – uanset hvilke faglige forudsætninger du har. Du kan stille spørgsmål til forelæseren under foredraget via sms og Twitter. Det sidste kvarter svarer forelæseren på så mange som muligt. Der er 20 minutters pause i foredraget, hvor man kan købe forfriskninger. Foredragene er ikke offentligt tilgængelige på nettet – hverken mens de afvikles eller efterfølgende. At opleve dem via livestreaming er dermed en eksklusiv begivenhed.

  • Klubben ”High Five Five” byder i samarbejde med Furesø Bibliotek og Farum Kulturhus velkommen til Livestreaming af naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet. 
  • Tidspunkt er tirsdage i oktober og november 2019 kl 19:00-21:00. 
  • Livestreamingerne foregår i Kultur- og aktivitetscenter STIEN, Paltholmterrasserne 1, Farum.
  • Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig det enkelte foredrag her på siden.

Vil du have mere videnskab? Så tjek bibliotekets netmedie: Science in Context