Mand med briller

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Litteratur

På sporet af Proust

17.09.20
Optakt til et års læsekreds

Måske er du en af de mange, der gennem årene har cirklet omkring ’På sporet af den tabte tid’ uden rigtigt at komme i gang – endsige blive færdig med alle 13 bøger. Nu tilbyder vi dig en helt unik mulighed for, i kompetent selskab med en Proust-ekspert, at læse et af litteraturens mesterværker, skrevet af Marcel Proust (1871-1922). Neal Ashley Conrad Thing er ph.d. i litteraturvidenskab og har beskæftiget sig med Proust i en årrække – ikke mindst i sin afhandling ’I dialog med Proust’ og i bogen ’Proust i Danmark’. Han var medstifter af Det danske Proust-selskab i 2002 og dets formand i seks år, ligesom han har været projektleder for den nye oversættelse af ’På sporet af den tabte tid’. Nogle lyttere vil også kunne huske ham fra Master Fatmans program ’Croque Monsieur’, hvor han gennemgik værket. Han er en øvet foredragsholder og har mere end 25 års undervisningserfaring som skrive- og litteraturlærer.
Ved optaktsarrangementet har du mulighed for at melde dig til Proust-læsekredsen, som strækker sig over 13 torsdage frem til januar 2022. Første gang torsdag 15.oktober.

Torsdag 17. september kl. 16-17.30
Tilmelding til Ann-Lisbeth Holm alho@furesoe.dk

OBS: Covid 19 forholdsregler
På grund af Covid 19 vil arrangementerne blive afviklet lidt anderledes, end de plejer. For at overholde de anbefalede retningslinjer, vil der være et max deltagerantal på 50 personer. Vi opfordrer til, at I ved ankomst straks finder jer en plads, og at I indtager den samme plads efter pausen. I pausen vil vi der være mulighed for at få et glas vand, og I er også velkomne til at medbringe egne drikkevarer. For også i pausen at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger, vil I blive fordelt i biblioteksrummet, så der holdes god afstand. Føler du dig syg, bedes du blive hjemme.
 

Tags