Smittende læseglæde

01.12.21
Ida og Maja går i niende klasse og er begge vilde med at læse bøger. Her er anbefalinger af deres seneste læseoplevelser.

 The love hypothesis
The love hypothesis:

At gå fra at være en uset og almen studerende, til at være den største sladder på universitetet. Olive som er biologistuderende, starter et falskt forhold, til den “fjendtlige” og “utilnærmelige” underviser, Adam Carlsen. De vinder begge to noget ved forholdet; Olive får muligheden for at overbevise sin veninde, Anh, om at hun ikke længere kan lide den person, som Anh er helt forgabt i. Adam for chancen for at overbevise sine chefer om, at han ikke vil forlade sit job på Stanford, hvis nu han har en kæreste som studerer der. Men hvem af dem lyver for sig selv?
 
Olive er akavet, og Adam er antagonsik - De passer da perfekt sammen!
 
Historie starter ud lidt langsomt, men det bliver mere og mere spændende, for hvert kapitel man læser. Der er drama, spænding, skjulte følelser, og vigtige emner taget i betragtning. Bogen er som taget ud fra en Hollywood-film!
(Anbefales til 15+)


 

Tokyo ever after
Tokyo ever after:

Izumi har aldrig passet ind i Amerika, hun har altid været for japansk og ikke amerikansk nok. Men da hun ved et uheld finder ud af, at hendes far er kronprins af Japan, vendes alting på hovedet. Izumi må rejse til Japan for at opfylde sine royale pligter, og lære mere om sin arv. Pludselig er Izumi ikke japansk nok, men alt for amerikansk.
 
Bogen håndterer identitet, og er en hyldest for at være præcis den man er. Desuden er den fyldt med det glamourøse royale liv, rig japansk kultur, en flot bodyguard, og en sjov, finurlig fortæller, som man nemt kan relatere til.
 
Det er en sjov, hjertevarmende, romantisk, og eventyrlig historie. Perfekt til dem, som altid har drømt om, at være en ægte prinsesse
 

Materialer